Horeca

Duurzame en kostenbesparende terrasverwarming

Terrassen worden vandaag de dag verwarmd d.m.v. warmtestralers met een erg hoog wattage. Dit kost veel energie en is daardoor duur en milieu-onvriendelijk. Ook heeft deze manier van verwarmen niet altijd het gewenste resultaat. Bij harde wind wordt de warme lucht weggeblazen en personen die dicht bij de straler zitten krijgen een erg warm hoofd maar houden koude voeten en benen.

Gas steeds duurder

Gasbranders hebben veelal dezelfde nadelen en bovendien zorgen overheidsmaatregelen ervoor dat gas de komende jaren steeds duurder wordt.

Efficiënter dan de bestaande systemen

Met de Marnic infraroodmat kun je op een eenvoudige manier, met een veel lager stroomverbruik een beter resultaat krijgen. Verwarmen vanaf de vloer zorgt voor een aangename temperatuur aan de voeten, ook bij harde wind. Deze manier van verwarmen van een terras of andere buitenruimte is efficiënter dan de bestaande systemen. De mat kan eenvoudig op elke plaats neergelegd worden. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting.

Mogelijkheden

Marnic infrarood vloermatten worden op uw wens geproduceerd en hebben uitgebreide mogelijkheden in afmetingen, wattage en uitstraling. Er kan altijd een product voor u op maat gemaakt worden, dat bij de uitstraling of toepassing van uw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan matten in een specifieke kleur of zelfs het drukken van uw logo op de infraroodmat.

Contact

Marnic infraroodmatten zijn al verkrijgbaar vanaf € 149 per m2. Wij adviseren u graag over de beste manier om comfortabel energiezuinig uw ruimte te verwarmen, altijd voor u op maat gemaakt naar uw wensen en mogelijkheden.